torsdag 23. juli 2015

Det tar helt av her!

De ville bak fjellet har fått ny hovedsponsor! Wiggler har gitt oss fire stykker 9 fots ørret-stenger med snelle og sene verdt 7196,- kroner. Vi har ikke helt funnet ut hvordan disse skal finne sine nye eiere, men vi vet i allefall at fire stykker kommer til å forlate Dyfjord med nytt fiskeutstyr på lørdag! www.wiggler.se

Det er 1 uke og 1 dag til det braker løs, kanskje blir du den nye VERDENSMESTEREN I FJORDFISKE som stikker av med pengepremien på hele 30 000 kr eller kveitepotten på 25 000 - eller begge deler!? Meld deg på www.dyfjord.no eller ring en av oss ville. Del gjerne det glade budskap! :)

Ellers er det rimelig hektiske dager i bygda. Ungdommen holder på å pusse opp scenen på grendehuset, mennene snekrer bar, fiskemottak og andre installasjoner som vi må ha for å kjøre tidenes VM-fest i bygda. Damene vasker og pynter hybelhuset slik at vi kan huse musikerne våre og evt. andre som trenger tak over hodet etter sjørøver-festen.  Sammensurium får en liten oppgradering og det trykkes T-skjorter til våre frivillige, program distriubueres og plakater henges opp. Det skrives handlelister, og planlegges og jobbes. Det er ganske mange som er i sving disse dager!

Vi styrer døgnet rundt, men i år tar vi med oss alle erfaringene fra i fjor og da blir det selvsagt mye bedre, tøffere og proffere en i 2014. Vi har fortsatt mange ledige plasser og håper at fjorden vår kommer til å være full av båter neste lørdag.

 Linn tester ut nytt lys til scenen. Vår nyeste investering. I fjor kjøpte vi inn miksebord og høytalere.
 Hege og Bjørn maler scenen.
 Eva trykker på alle knappene... gult, rødt, grønt, blått.... oooooo`så stiiiiiiiilig!
 En liten pust i bakken.
 Her skal vi se om vi ikke klarer å få lagd en bedre kjøkkenløsning på Sammensurium enn vi har hatt inntil nå. Kanskje vi får i havn en langtidskontrakt for leie eller aller helst får kjøpt butikken slik at vi kan lage et skikkelig kjøkken med vann, avløp, ovn, steamer og alt som er nødvendig for å kunne servere våre gjester skikkelig middag og mat. Det er i allefall det vi håper på! Det hadde vært en drøm.
Vetle og Martin henger oppe i taket og har stått på for å få scenen klar. Det blir svart, men det blir garantert den flotteste scenen på Nordkyn når vi er ferdig.

Det kommer flere bilder etter hvert! Nå må i allefall noen av oss skynde oss å sove litt før den nye dagen kommer, mens andre fortsatt henger opp under taket, står på hodet i vaskebøtter og snekrer entusiastisk i den lille vakre, sjarmerende, flotte bygda vår!

Ikke glem å melde deg på VM - dette blir artig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar