lørdag 28. juni 2014

En vakker dag...



... så er det forbi! I dag var en sånn vakker dag, men tross den blå himmelen og strålende sol så ble dagen grå og trist. Dagen i dag ble den dagen da livet til en ung mann fra Dyfjord gikk tapt. Ut på dagen kom den triste meldingen og mellom vaffelhjerter, glade gjester som ingenting ante, så dukket det opp både tårer og tanker!

Freddy ble bare 35 år. Nå vil vi bare ta vare på og huske alle de gode minnene. Minner fra vi var små og lekte "cowboy og indianer" og "stjele stein",  lekte sisten på fiskehjellene, fisket, når vi hoppa utenfor kaia, sprang på fjellet ...  Eller minnet om da du ble tidenes første olympiske Dyfjordmester under Dyfjorddagene 2012. Fortsatt ung og med evnen til å finne fram barnet i seg, og være med på leken.







Vi håper du har fred nå Freddy, at din pappa tok i mot deg med åpne armer og at du har det godt der du er nå. Vi er glad i deg. Din bortgang må minne oss andre på at ingenting varer evig. Vi må bare være flinke til å ta vare på hverandre, støtte, hjelpe og ikke minst bry oss, mens det fortsatt er mulig! 

Vi vil kondolere til familien som har mistet sin sønn, bror og onkel.














1 kommentar: