mandag 3. august 2015

Piratfest og vinnere av VM

d
 Emma Krogh Pedersen og Brian Fallsen Pedersen vant 1. premien på 30 000,- for andre år på rad. Team Bestemorungan er ubestridte verdensmestere i fjordfiske.
 Autotampan (Tapani, Roy-Bjørnar Angell og broren) navn kommer, stakk av med Kveitepotten på 25 000 kroner.
Haillguttan vant 2. premien på 7500 kroner:
Team Pedersen: Eirik Liland Pedersen og Kristoffer Pedersen vant 3. premien (hvor en trøtt arrangør presterte å skrive 1500,- på sjekken... det skulle selvsagt stå 2500,-).


Overtrøtte frivillige som har jobbet fra tidlig morgen til sen natt.... de er utrolig flinke, og helt uunværlig. :) Her har vi Jim Miranda og Kjellfrid Kjølås.


 Dyfjordjenta Lillian rocker på piratfest.
 Leder for de ville bak fjellet hadde sovet to timer de siste to dagene da hun gikk løs på siste arbeidsøkt som vakt og servitør.
 Denne svensken påsto at han ikke var full, han hadde bare allergi på øyet!  :) Søt var han i allefall.

 Musikken vi hadde booket i år, Titanium, var råtøffe. De lagde masse liv og spilte variert og ungdommelig musikk. Guttene er opprinnelig fra Mehamn i nabokommunen, men bor i Lofoten. De spilte både rocka tøff musikk og rolig klinemusikk... noe for enhver smak... og folk lot seg inspirere til en dans: Den søte piratjenta med pistol (under) stakk av med en fiskestang, snelle og line til en verdi av 1800 kroner (sponset av Wiggler) for beste kvinnelige kostyme.Det er herlig når folk kler seg ut. Vi er ganske nokså sikre på at de aller fleste storkoste seg på piratfesten, det var fanstastisk steming, godt humør, ingen alt for fulle mennesker, ingen bråk - bare kos!

Til neste år blir det nytt tema: Rockabilly og 50-tallet.... google it og hent inspirasjon! Vi har lyst til å prøve å få til et mini-amcar treff i tilknyttning til Dyfjorddagene, kanskje blir det swingkurs... nå går vi i gang å planlegge neste års VM-fest. Det kommer helt sikkert til å bli minst like artig som i år. :)  I løpet av en uke eller to vil det bli mulig å melde seg på VM i fjordfiske 2016. Det vil være mulig for et nesten ubegrenset antall fiskere å melde seg på, men bare de 130 første vil være garantert plass på festen etterpå.
Og snart kommer det et eget innlegg om vinnerne av årets VM i fjordfiske... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar