mandag 9. juli 2012

Gla`Sommer i Dyfjord

Det er på shoppingsenteret i Dyfjord at det skjer! Her om dagen kom en dame som bor i Oslo innom og sier at hun hadde hørt om butikken vår, og hadde satt et besøk på SammenSurium på sin "to-do-liste". Og så kjørte hun helt fra Oslo til Dyfjord for å besøke oss... Det er bra utrolig det! Og det gleder oss å høre at gjestene våre skryter så mye av butikken vår, at slike ting skjer.





På lørdag tok det helt av på SammenSurium! Det var så mye folk at noen desverre måtte stå i kø for å få seg vaffel og kaffe. Og en av de ville måtte stå i kø for å kjøre inn i Dyfjord! DET tror vi aldri har skjedd før. Men det er artig. Vi hadde blant annet en trivelig gjeng fra Lebesby på besøk, de klarte nesten å tømme butikken, men bare nesten. :) Vi har et helt bakrom fullt av nye varer som skal stables ut, så det blir ikke tomt med det første. Tvert imot! Det har til og med vært besøk helt fra Amerika(!!!) med nye varer til oss!

Og så hadde vi besøk av søte blomsterjenter fra Kjøllefjord, den ene med krasjet lillefinger, men glad og fornøyd likevel! :)

Denne blide mannen fikk fornyet garderoben i dag, med ny dress kommer han helt sikkert til å sjarmere hele verden! :)

I dag kom en hel gjeng fra Lofoten, et par fra Bergen og hvem vet.... det var fullt i butikken og vill shopping, glade mennesker, våre to sommervikarer sang litt og alle så ut til å kose seg!



Og mens våre sommervikarer tar seg at våre gjester, så jobber de ville bak fjellet med å gjøre Dyfjord enda vakrere og flottere til Dyfjorddagene som går av stabelen 6.-11. august. I Dyfjord blir jobben gjort unna med et stort smil! :)

Vi har hittil fått tre sponsorer, Coop`en, Lystfiskeren, og Kirsti (som har forhandlet seg fram til å få status som V.I.P - indianer under Dyfjorddagenes store Cowboy/indianer-match mot et lite honorar), disse skal hjelpe oss med premier til De Olympiske Dyfjordlekene. Vi kommer til å spørre flere, men hvis noen har noe å bidra med, så ta gjerne kontakt!

(Siden Kirsti nå vil være hovedhøvding og lagleder for indianerne, så trenger vi altså en sjef for cowboylaget, noen som melder seg frivillig?)


En litt kald sommerhilsen fra Dyfjord. Det har regnet litt i dag, det har vært solskinn, og oppe på himmelen hang det en liten gakk-gakk, ser dere det? Og bare 10 grader... men vi har bestilt godvær til august, da skal det bli liv i Dyfjord, på multebærmyrene og vi gleder oss som bare det!!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar