søndag 15. juli 2012

Nytt liv til døde fisk og et tre

Har du hørt om "The dead tree"? Ikke?  Neivel... Vi har ikke så mange trær i Dyfjord, i allefall ikke store fine trær. Men den gang da vi var riktig unge, så måtte vi plante trær. Det skulle nemlig bli grønt og frodig i steinura her vi bor. I dag er vi riktig stolte av trærne våre i Dyfjord. De har brukt mange, mange år på å bli ganske så store og flotte. I vinter skjedde det en ulykke og et av trærne våre fikk en brutal og grusom skjebne. Det ble liggende i fjærsteinene og der har det ligget helt til "De ville bak fjellet" bestemte seg for å gi "The dead tree" evig liv.

Her er vi i sving med å male døde fisk også... fiskehoder i alle regnbuens farger. Vi har jo lovt at vi skal sette farge på Dyfjord til Dyfjorddagene, så hva er vel mer naturlig enn å pynte med det som kjennetegner Dyfjord? Hva vi skal bruke døde fisk og hoder til, det skal være en overraskelse! :)



Så i nattens mulm og mørke, når de fleste ligger og sover.... Det er da det skjer i Dyfjord. Da kryper "De ville" fram, går løs med farger, pensel og akkurat passelig mye kreativ galskap, vi krangler litt med mygga, men de stopper oss ikke!

Aldri så lite trening får vi også med på kjøpet, for trær er som alle vet ganske massive og tunge... så bygger vi litt muskler før...

...vi tar oss en velfortjent hvil på benken under "The dead tree"!

Og så lanserer vi samtidig et nytt begrep: "The dead tree-metoden". Det betyr å snu noe ubetinget negativt og trist noe, til noe positivt og bra! Så får vi det så bra, og alle blir glad!

Ta turen innom Dyfjord i morgen og ta en titt på vårt nyeste kunstverk, SammenSurium er åpent fra
17-20! Ha en fortryllende vakker sommernatt og dag!

Med hilsen "De ville bak fjellet"!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar