lørdag 29. oktober 2011

Hurra for SammenSurium!

Da kan vi endelig erklære SammenSurium for åpnet! Og da vi kunne låse døren og erklære SammenSurium stengt etter første dagen, var vi så jublende glade at vi fant fram både trekkspill og gitar! Det var rett før vi spretta champagnen vi fikk hos Maria Sørbø, men den må vi nok heller ta på julebordet. ;) På SammenSuriums facebookgruppe finner dere en aldri så liten smakebit på hvordan De ville bak fjellet feiret en vellykket dag.
https://www.facebook.com/groups/292050204154031/



Vi er overveldet over hvor positive alle er. Takk til kommunen for tilskuddet og engasjement. Takk til alle som har ryddet loft og kjeller slik at SammenSurium ikke sto med tomme hyller. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger! Takk til alle i Dyfjord som har bidratt med en hjelpende hånd. Og ikke minst, takk til alle dere som kom på åpningsdagen! Takk, takk, takk!





Husk at dere er alltid velkommen tilbake. En varm kopp kaffe og en nystekt vaffel vil alltid vente på deg. :)









Vi blir alltid glade for en hilsen i vår fine nye gjestebok. Skriv gjerne ris og ros, og kom med tilbakemeldinger slik at vi kan bli bedre. Kom også med ideèr på hva vi kan bruke inntektene til, noe som du syns ville gjort Dyfjord til en trivligere plass både å bo på, og besøke.





Vi er hvertfall åpne for nye ideèr, og tar i mot alle gode tips med åpent sinn.



Her er en av dagens kunder som fant barnebøker til sine små. :)



Noen fant seg godt til rette i sofakroken vår. :)





Her handles det i vår lille cafe. Her kunne de besøkende finne kaffe, vafler, kaker, brus og pølser.



Så mange folk har det nok aldri vært på en gang inne i Dyfjords lille butikk!! Det er nå seks år siden butikken stengte sin daglige drift, så en kan jo bli sentimental av mindre..





En fornøyd kunde fant regntøy og bøker til sin minste.



To koslige damer ser gjennom SammenSuriums rike utvalg av klær.



Og ordføreren kom og kastet glans over åpningen av SammenSurium og overrakte oss blomster. ;)





Tro det eller ei, men hele leksikonserien ble kjøpt opp. Det hadde vi ikke trodd i disse wikipedia-tider! Tenk at vi har klart å samle alle tingene i butikken i løpet av bare to måneder! Vi er skikkelig imponerte over givergleden. Masse av tingene på bildene er solgt, men vi har et lager fullt av nye spennende ting. Vi kommer til å ta helt av med juleutstillinga!!! Så det er ingen grunn til å ikke ta turen innom igjen snart. :)













Vi skal få speil og prøverom på plass så fort som mulig.











Den gamle kjøla i butikken har vi gjort om til en liten barnebutikk i butikken. Her finnes masse baby og barneklær.











Det har vært en fantastisk dag. Vi er slitne, men glade. Dette gikk over all forventning, og vi gleder oss skikkelig til å starte våre kreative kvelder utover vinteren.

2 kommentarer:

  1. Dokker har vært flinke. Ser ut til å være en spennende butikk dokker har laga. Lykke til videre.

    SvarSlett
  2. Så flinke dere er, det ser kjempefint ut! Lykke til:-)

    SvarSlett