torsdag 27. oktober 2011

Fotosession og en liten smakebit!

Vi har fotsatt mye å gjøre før vi kan åpne dørene dagen etter i morgen, men vi tar oss tid til å gi en liten smakebit på et lite utvalg av små skatter som finnes i våre hyller :




Disse herlige englene må vel bare skape god stemning på mørke høstkvelder, med varm kakao og rykende ferske brød med brunost på!



Vi har hørt at elefanter med snabelen opp, betyr lykke! ;)



Oppi denne nydelige skattekisten kan du gjemme små hemmeligheter.



Denne herlige apekatten trenger en venn som kan gi han masse kjærlighet og kos.



Hvem sier nei takk til et glass vin i vintermørket. Seks fancye glass til en hel liten vennegjeng, tenk så mye moro det kan bli?



Denne drømmeboligen kan også gjemme små hemmeligheter.



Ekte porselen, ta den fram når oldemor kommer på besøk og hun vil garantert drømme seg tilbake til den gang de viste hvordan orntlig teservice skulle lages!


I kveld fikk vi for øvrig besøk av to søte damer på butikken vår. De ville gjerne stille opp på en aldri så liten fotoshot for å vise SammenSuriums siste retrokolleksjon:


Akkarut slik kan DU sitte på vår lille koselige cafe og nyte en deilig varm kaffe, spise nystekte vafler og ha en fortrolig samtale med din beste venn i vinter!





Både jakke og sko får du kjøpt for en billig penge på butikken vår i Dyfjord. Og det beste av alt; vi kan nesten garantere at du slipper å møte naboen i samme kostyme når du er ute!




Shopping er morsomt, og spesielt når det er så billig som hos oss! Og det beste av alt må vel være at du støtter en god sak, i tillegg til at du sparer miljøet!


Denne flotte gitaren skal pusses opp og være i butikken vår, sammen med et gammelt trekkspill. Vi planlegger også å få inn et gammelt piano som må stemmes litt først. Slik også musikalske mennesker kan komme og være trubadur for oss. Kanskje blir det litt allsang utover høsten, mens vi strikker, lager juledekorasjoner, pusser opp gamle ting og moillkose oss med god mat og drikke!


Og til slutt, vi har også et rikt utvalg av skisko, fotballsko, skøyter, barnebøker, kopper, kjøkkenutstyr, håruller, blomsterpotter, vesker, sjal, luer, baby- og barnetøy, tupperware, insektspray og ikke minst klær og sko i alle størrelser (tror vi)! I tillegg til mye pynt og nips selvfølgelig....


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar