onsdag 26. oktober 2011

3 dager igjen!

Det er ganske så hektisk i Dyfjord for tiden, og sakte, men sikkert ramler ting på plass både i hyllene våre og i vår forening. Er ganske morsomt når nettkatalogen, banken og folk i kommunen ringer og spør om å få snakke med lederen for "De ville bak fjellet". Da svarer Linn med alvorlig tonefall at "Det er meg, hva kan jeg hjelpe deg med?" (Imens sitter vi andre to og humrer og tenker at dette er bra festlig!)



Vi må bare få takke alle som har kommet med utrolig masse flotte klær, sko, ting og tang! På mange av klærne er til og med prislappen der fortsatt, og mange av skoene har ikke gått mange skrittene! Vi har også fått nesten en hel blomsterbutikk (uten blomstene) og i dag var vi og hentet en stilig innrettning på Labyrinten som vi bruker til å stille ut alle skjerf og sjal! I morgen får vi en trestamme som skal fungere som veskestativ! Det blir så kult! Vi er kjempeimponert over givergleden, tusen millioner takk til alle sammen.


Vi blir glade for alt, om du har gamle tregreier (brødbokser, knagger,skrin osv), så vil vi veldig gjerne ha disse også. Tenker at vi på vårt kreative verksted kan pusse disse opp, male og lage noe bra! Selv slitt gammel dongeri kan bli til et stilig lappeteppe!

Vi vil minne på at alle inntekter fra butikken skal gå til tiltak som alle i kommunen og spesielt folk i Dyfjord kan ha glede av. Mottoet vårt er jo "FOR ALLE SAMMEN"!

Hør gjerne på morgensendingen på NRK P1 fredag ca. klokken åtte!

Ellers har De ville bak fjellet hatt vill priskrig på SammenSurium. Vi må ærlig innrømme at vi har ikke peiling... så kom gjerne med tilbakemelding. :)


HUSK AT VI IKKE HAR KORTTERMINAL (foreløpig)!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar