tirsdag 1. november 2011

Skumle gjester på SammenSurium!

I går var en merkelig dag på SammenSurium. Vi var akkruat ferdig å tenne lys og fakler for å få den rette stemningen inne i butikken vår. Vi liker nemlig veldig godt å tenne lys på mørke ettermiddager nå som høsten er her og vinteren er rett rundt hjørnet. I allefall så var Kristin i ferd med å vise fram den nye "uniform 2" for gjestene, en gave vi fikk fra Freddy Olsen på åpningsdagen.
Først var Freddy og fotograferte oss, så løp han hjem og litt senere på kvelden så hadde han tryllet fram disse megakule skjortene til oss! Tusen takk, Freddy!




Vi sa merkelig dag på SammenSurium... Det hang sammen med gjestene denne dagen, først kom det en søt lita rampejente innom:



Og så kom det to til:

Og som om det ikke var nok, så kom det tre (fire med pappaen!) fryktelig skumle vesner innom. Det hele ble nokså grøsselig skummelt etterhvert, men det gikk bra. Etter hvert skjønte vi jo at det var Helloween! ;)




Inn i mellom alle disse rare og skumle folkene, så var det "normale" folk også. Slik som denne forfatterinne-studenten som så lykkelig kunne fortelle at hun fant akkurat den boka av Knut Hamsun som hun manglet på pensumlista si, i bokylla på SammenSurium. Ja, det er mulig å finne små skatter og litt av hvert her hos oss, og i går var det også flere som kom med masse nye spennende ting som vi nå har stablet ut i hyllene. Så kom gjerne innom igjen snart!


NB! Nå er det bare et par uker til vi går i gang med den store juleutstillingen, vi har et helt lagerrom fullt av julestæsj, nisser og dill. Vi gleder oss som små barn til å sette igang med å lage årets store julehus i Dyfjord! Oppdatering kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar