fredag 29. mai 2015

Snart braker det løs



I disse dager driver vi og forbereder årets store VM-fest i Dyfjord. 1. august braker det løs med det 2. verdensmesterskapet i fjordfiske.  For mere informasjon om selve verdensmesterskapet og påmeldingskjema kan du klikke deg inn på www.dyfjord.no

Nytt av året er at vi arrangerer en tilleggskonkurranse hvor det laget som fanger den største kveita får en pengepremie som gitt av de som har lyst å være med å bidra til å gjøre dette enda mer spennende og attraktivt. På et par dager har har flere lokale bedrifter lagt penger i "Kveitepotten":


 bidrar med kr. 1000,-





Nordkyn vekst bidrar med kr. 1000,-



Joker Kjøllefjord bidrar med kr. 750,-








 Arctic Coast bidrar med 500,-








 Backlash Fishing shop bidrar med 500,-


Nå håper vi mange flere hiver seg med og blir med å hjelpe oss å lage et fantastisk arrangement i Dyfjord.  Alle våre sponsorer blir omtalt her på bloggen og på vår VM i fjordfiske  facebookside. I tillegg får de sin logo på programmet og på T-skjorter.

Vi er uendelig takknemmlig til de som har sparket dette i gang og er med så langt. Vi har tilsammen 3750,- til nå og bare det i seg selv er jo en fin ekstrapremie. Hovedpremien er i år som i fjor på 30 000 kroner og i tillegg blir 2. og 3. plass belønnet med små pengepremier.

Vinnerne av VM i fjordfiske vil bli annonsert på kvelden under VM-festen som er et kveldsarrangement. I fjor var temaet "Indianer og Cowboy" og veldig mange møtte opp i flotte kostymer. I år er temaet "Pirater". De som kler seg ut blir belønnet i form av at de får rabatt på all drikke. Festen i fjor var utrolig artig - en event du ikke ønsker å gå glipp av!

Vi har for øvrig booket musikken til årets fest og vi er mer en fornøyd med valget. Disse gutta kommer garantert til å lage liv, har et rikt og variert reportuar og det kommer til å bli livat! Sjekk dem ut på facebook, her har de til og med opprettet egen event for VM-festen i Dyfjord.


Dette blir gøy! Men husk å vær tidlig ute hvis du vil sikre deg plass. Vi har satt max antall deltakere til 150.  Vi har allerde deltakere fra Dyfjord, Kjøllefjord, Mehamn, Lakselv, Kvalsund, Stord og Fredrikstad, Sverige og flere andre plasser nå! Vi trenger også noen flere utenlandske deltakere, sånn at det blir en litt mer internasjonal svjung over det hele. Akkurat nå er det et par svensker som skal kjempe om verdensmestertittelen sammen med mange nordmenn! :) Svenskene stakk av med Grand Prix- seieren, så hvem vet... kanskje de vinner VM i fjordfiske også selv om de kommer til å få knallhard konkurranse! 

Send mail til devillebakfjellet@hotmail.com om du vil være med å bidra med noen kroner i Kveitepotten! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar