lørdag 14. mars 2015

Ditlev i Dyfjord


Vi har som mange har fått med seg startet opp Dyfjord folkeakademi ganske nylig. I den forbindelse fikk vi tilbud om å få en trubadur fra Helgeland på besøk og selvfølgelig slo vi til ganske så impulsivt.  Det begynner å bli en stund siden vi har hatt bruktbutikken åpen, så for å legge litt press på oss selv slik at vi endelig skulle få ryddet opp og få kommet igang igjen så var det greit å få satt en dato. Så nå er vi back in business igjen og tar sikte på å ha åpent et par timer annenhver uke. (Neste gang blir da 28. mars).

På grunn av litt sykdom og andre omstendigheter så rakk vi ikke å annonsere dagens arrangement annet enn på facebook. Plakater ble hengt opp ca. 2 timer før arrangementet startet, men det ble suksess likevel og det var ingenting å si på antall besøkende!  Alle fikk sitteplass, men det hadde ikke vært plass til så mange flere. :)


Vi viste jo ikke helt hvem vi hadde booket til å komme å spille til oss, og ble litt stressa da Ditlev begynte å snakke om alle som driver og maser om oppdrett, bruk av antibiotika og sånn. Alle vet jo at vi er mer enn opptatt av oppdrett, og ikke spesielt glad i de miljøkonsekvensene næringa har i dag. Vi tror alle på SammenSurium et øyeblikk følte på spenningen på hva som kom.  Ditlev avrundet med en liten joke og mente at vi måtte se lyst på det i disse influensatider, spis meroppdrettslaks og så er du jo beskyttet mot det meste. Ditlev er veldig opptatt av miljøet, og enkelte av tekstene hans bar preg av dette.

Vi har laget en liten filmsnutt fra dagen i dag. Stemningen var god,  musikken og tekstene artig og vi kan konkludere med at årets Sammensurium-sesong fikk en flott åpning.

Småtrollene våre har laget barnebutikk i den gamle kjøledisken, kjelleren er fylt med masse "nye" ting etter at vi har hatt storopprydning og kastet mye gammelt som har stått i hyllene veldig lenge. Vi tror at vi kan skilte med Nordkyns beste utvalg i vesker, DVD`er, VHS`er, belter, og kan snart konkurrere med bibliotekene også. Forskjellen er at på SammenSurium betaler du 5 kroner for en bok uansett størrelse.  Nå krysser vi fingrene for nok et år med masse glade gjester og en vaffelpresse som produserer minst like gode og like mange vafler som tidligere år. Her er et lite utvalg av vårt rike vareutvalg:




















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar