fredag 6. desember 2013

Parodi av Norges dummeste svindlere

Vi har laget en film i kveld til ære for to tosker som gjorde sitt beste for å rane De ville bak fjellet som ved hardt arbeid har tjent noen slunkne kroner på vaffelsalg og frivillig arbeid.

Vi ønsker å advare alle mot Onlinetjenesten.no

Mer utspekulert og frekk framgangsmåte skal du lete lenge etter....

Vi fikk ikke til å laste filmen inn her, men den ligger på facebooksida til De ville bak fjellet.

Etter at vi skjønte at det var svindlere vi hadde med å gjøre ved å google onlinetjenesten, så ringte vi og smelte litt... så sendte vi noen trusselmeldinger, før vi nå legger ut en film på facebook.

Vi kommer aldri til å betale regningen som snart (visstnok) skal være på tur til inkassobyrå, men vi har bedt svindlerene om å sende flere regninger sånn at vi har brensel til vinteren.

Bli kjent med Faisal og Reggie på De ville bak fjellets facebookside - og vit at De ville bak fjellet henger ut kjeltringer og skurker med navn og adresse hvis det er nødvendig! ;)

Kanskje de gjør best i å bare fortsette å utvikle nettbutikken sin hvor de selger dekk og felger, samt Rice Bolle Thai Cafe på Moss! 

De ville gjerne selge tjenester for å promotere den fantastiske bloggen vår, nå vil vi gjerne gi noe tilbake. Helt gratis markedsføring av Onlinetjenesten.no.



Bare hyggelig, Faisal og Reggie!

God jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar