tirsdag 31. desember 2013

Nyttårskavalkade 2013

Det har vært nok et begivenhetsrikt år og selv om vi hadde sett at tre hendelser aldri hadde skjedd, så har vi store planer om å reversere disse. Det betyr først og framst at de som dro må pelle seg hjem igjen. Og vi har en plan for hvordan dette skal skje. De må se denne bildevideoen fra oktober 2011 og fram til i dag... og så må de få skikkelig hjemlengsel. Og det regner vi nesten med at de får! :)

Og til alle dere andre som har vært innom Dyfjord i løpet av disse to årene, så er sjansen stor for at du også er med i filmen vi presenterer! Du ser den ved å trykke på lenken under.

Nyttårshilsen fra Dyfjord

Dyfjord er verdens beste plass - Dyfjord skal fortsette å være verdens beste plass og 2014 skal bli Dyfjords år!


Her mangler noen nisser og noen nisseunger.... og neste jul håper vi at de er tilbake!!!!! (Kjære nissefar, hvis vi er orntlig snille i året som kommer, kan du fikse det til oss, vær så snill???)


Når det er sagt så ønsker vi oss også flere nye  innbyggere i Dyfjord. Vi må prøve å heve folketallet opp til anstendige høyder igjen. Nå er vi 43 glade, kreative, kunnskapsrike og positive optimister i bygda, men vi er veldig klar til å ta i mot noen til. Rådmannen vår annonserte i september: "Du kan få mye penger! De som gjør planker om til ny bolig i Lebesby kommune får 100 000 eller 200 000 fra kommunen. Politikerne vår stimulerer til boligbygging.  Utrolig bra. Det skjer mye bra i Lebesby kommune. I tillegg så får man nesten gratis tomt! 

Moralen er: TA MED DEG PLANK OG KOM Å BYGG I DYFJORD!!!  Alle er velkommen, gamle, unge, single, familier, ensomme, sosiale eller uansett! Vi har plass til deg og vi trenger deg. Kanskje er det akkurat deg vi mangler i det store puslespillet vi holder på å legge over Dyfjords framtid! ;)



I år ga vi folk i Dyfjord en kurv med selvdyrka økologiske poteter og en liten nisse til. Det var fordi vi er veldig fornøyd med hvor flinke alle er til å ta vare på matavfallet og bidra til at kompostbingene våre holder høy temperatur året rundt. Dermed kan vi si at alle har vært med å bidra til en flott avling i 2014.

Med det ønsker vi alle sammen et fantastisk, glitrende,  positivt og sprudlende nytt år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar