mandag 14. oktober 2013

De som dro...

I et helt år har to vakre mennesker bodd i Dyfjord. De tok seg et friår fra vanlig mas og kjas langt sør i landet og beriket Dyfjord med vakker musikk, trillende latter, de hadde mandagstrimmen, og var bare så sosliale og hyggelige. Uansett hva vi spurte om, alt fra å bake kaker, hjelpe til på arrangementer eller kjøre hit eller dit, så var det aldri et nei å få. Kreative til tusen, initiativrike, usedvanlige snille og trivelige Lill og Leif. De flyttet hjem til Østlandet i sommer, og nå sitter vi litt mer fattig igjen i Dyfjord. Og vi savner masse, mens så tror vi kanskje at vi er litt savnet vi også... og så drømmer vi om at de skal savne så mye tilbake at de bare finner ut at det er jo faktisk i Dyfjord at vi lever det gode liv! :)

Nedenfor er Lill og en ung gutt som hadde sin arbeidsuke i Dyfjord i vår sammen med Leif og Lill på fiskebåten deres.


Og her er Leif i dyp samtale under Kulturdugnaden i sommer!


I allefall så hadde Lill bursdag her om dagen, og da samlet vi oss en gjeng på SammenSurium og feiret dagen selv om Lill var langt borte. I England faktisk. Og her er en liten hilsen til Lill fra oss i Dyfjord:


Tante Ruth sier at Lill gjerne må ta seg en tur den 23. november for da er det julemesse i Dyfjord, og din stand i fjor var kjempepopulær! Så du er veldig velkommen, og det er den kjekke mannen din også!

Stor klem fra oss alle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar