søndag 7. juli 2013

Kulturdugnad 2013 ble awsome!

En sliten arbeidsgjeng kan bare kostatere at DET GIKK OVER ALL FORVENTNING!  Vi fikk inn over 90 000 kroner denne dagen, og det yrte av liv i vårt lille paradis. Sola kom akkurat i tide, akkurat som bestilt! I Botnfjæra var det opplegg for barna med hesteridning, ansiktsmaling og Ingar hadde fyrt opp badestampen slik at barna fikk vasket seg for dagen:
På grendehuset kjørte vi først fiskebingo, og mange fornøyde deltakere stakk av med både kveite, røykalaks, klippfisk, krabbeklør og mye mere!

Vi kjørte amerikansk auksjon hvor blant annet denne flotte sykkelen ble auksjonert bort.

Denne rekvedbenken gikk for hele 1550 kroner!


Kl. 22. braket det løs med revyen "Beføling i fjæra". Her ser vi "Lucky-Linda" i aksjon. Vi ramlet nesten av stolene da både ben og hoder fløy i alle retninger.


Denne mannen mikset drink med en dæsj positive mennesker oppi... det ble også suksess!

Det ble en flott dag i Dyfjord. Takk til revyguttene som stilte opp helt frivillig, takk til musikken (Rolf Arne Jahre) som også stilte opp for en symbolsk sum, takk til lydtekniker Jonny Olsen som stilte opp, takk til alle som har gitt oss utrolig flotte premier!

Vi rakk ikke å få auksjonert bort alle bildene. De henger fortsatt på grendehuset og vi må finne på noe annet lurt å gjøre med dem. Tusen takk til alle som har gitt oss bilder, til Gøril og Tore på bokhandelen som har stått på hele uka for å få dem rammet inn uten å ta ei eneste krone for den omfattende jobben, takk til alle andre som også har gitt oss fantastiske premier. Og takk til kakebakerne og dugnadsgjengen som har stått på natt og dag den siste uka for å få dette i havn. Sist men ikke minst, takk til alle dere som kom!

Nå venter vi bare på at Egil Pettersen fra TV2 kommer og lager sak fra Dyfjord. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar