fredag 5. juli 2013

Det komplette kaos...

...altså akkurat slik det pleier å være dagen før den store dagen! Mens noen pugger manus, andre klargjør klippfisk, bærer paller, roverstenger og stein, så tar vi oss selvfølgelig også tid til å blogge litt! I natt tar vi oss av kakebaksten, sånn at alle som stikker innom i morgen får rykende ferske kaker! :)

Vi har to gode nyheter: Vi har fått låne kortterminal fra den koselige banksjefen i Sparebank1 Tana. Den andre gode nyheten er at den faktisk virker! :) Vi oppordrer likevel alle til å ta med seg småpenger, da sparebanken i Kjøllefjord var stengt i dag og da har vi lite veklepenger for dem som vil kjøpe lodd o.l. Bankterminalen er lokalisert på Grendehuset, for dem som vil handle på SammenSurium, ride på hest, ha ansiktsmaling osv. må dette betales kontant. Vi oppfordrer all som skal på revy og fest til å betale inngangen med kontanter. (Du er med i trekninga av flotte premier, se bilde).

Det blir forøvrig salg av middag hele lørdagen på Grendehuset (Bacalao, gryterett og pølser). På søndag serverer vi Fiskesuppe på Sammensurium! 

Ellers er vi i gang med å ombygge gymsalen (nei, vi har ikke spurt om byggetillatelse, vi tror det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse). Det bankes og snekres i stor mundur, og resultatet er en flott pynta sal i fiskebrukstyle! Selvfølgelig! 

Og til dere som kommer... vi har bare litt over 100 sitteplasser, vi får ikke lov å ta inn flere enn 150, så vær ute i god tid så sikrer du deg orntlig sitteplass.  Vi åpner dørene kl. 12. Kl. 17 må lokalene være ryddet for folk for da skal revygruppa ha generalprøve. Kl. 21.00 åpner vi dørene igjen, og kl. 22 braker det løs med heidundranes "Beføling i fjæra!". Hva som ligger i dette vet vi like lite om som noen... 

Og så kom det den vakre Maria Sørbø løpende etter oss i dag og ville gjerne gi oss et bidrag til arrangementet. Det betyr at vi kan servere vin i flotte stettglass blant annet. Takk for din støtte, Maria! 
Ellers lar vi bildene tale for seg selv, vi har en jobb å gjøre for å komme i havn, men kjenner vi oss selv så blir det nok en ordnings... selv om det koster oss nattesøvnen! :)

Også små hjelpere trår til for å komme i havn.

Snekre, bygge, skru, sage.... Høy aktivitet i gymsalen i dag!


Hektisk aktivitet også på kjøkkenet!



De ville bak fjellets aller første innbetaling via kortterminal.

Dette er en hilsen til alle som kjører inn i Dyfjord i morgen. Hvis du lurer på hva som står, kom å se da vel! 

Flotte premier til festdeltakerne


Bacalaokokka vår, lager bacalao med kjærlighet! 
Vi er spent, så spente at vi har vondt i magen. Men heldigvis har vi absolutt ikke tid til å kjenne på akkurat det, så vi overlever! Vi tror at morgendagen blir bare gøy og moro for alle... fra tidlig til sen natt! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar