fredag 31. august 2012

Stille før stormen!

Det er så stille i den lille bygda vår nå som alt besøk og alle tursitene har reist sin vei. Nesten litt merkelig etter en fantastisk flott sommer med liv å røre i Dyfjord. Det har vært koselig, skikkelig koselig. Og nå er hverdagen kommet, barnehagen vår i gang (noe som betyr barnelatter og hyl mellom husene) og ingenting føles bedre! Vi er til og med i gang med å planlegge manus til neste film, og klok av erfaringer fra forrige produskjon så vet vi godt hva vi skal og ikke skal gjøre denne gangen. Så dermed er vi ganske sikker på at denne filmen kommer til å bli myyye bedre! :)

Ellers jobber vi fortsatt for at Dyfjord skal utvikle seg i positiv retning. Vi kommer til å fortsette å mase om at veien blir sikret (det er vel snart ett år siden lokalavisen skrev "Stine tar saken!" og siden da har vi fått to skilt som sier at veien blir smalere, en kjegle som skal forhindre biler i å kjøre i ett hull som også er forholdsvis nytt (fra i vår) og så er det jo Mestabilen som kjører fram og tilbake for å forsikre seg om at veien er trygg. (Som om det hjelper på de steinblokkene oppi fjellet som henger og dingler på nåde.... eller det faktum at et par høststormer til, så kommer vi ikke til å ha noen vei lengre). Skilt har vi heller ikke fått. Vi ville jo gjerne ha skilt som viser at du er kommet til Dyfjord. Men er det noe De ville bak fjellet har lært, så er det at TING TAR TID!

Ellers fikk vi en hyggelig telefon i dag. Den var så hyggelig at vi nesten hoppet i taket og gråt av glede. Vi har egentlig fått taushetsplikt, men vi tillater oss likevel å meddele at dette kommer til å bety mye godt for bygda vår! :)

Vi har vært litt "bloggelate" den siste tiden. Slenger derfor med noen bilder fra Dyfjorddagan, sånn at de som gikk glipp av dagene i år, allerede nå kan merke av på kalenderen og bli overbevist om at dette er noe som man ikke bør gå glipp av! ;)

Tørrfiskhaukasting under "Olympiske Dyfjorddager":


Kappløp:

Sekkeløp:

Tautrekking (mannfolkene tapte!)

Fiskekonkurranse:

Verdens første Olympiske Dyfjorlekvinner, Freddy Asle Olsen:

Stas når varaordfører kommer med masse sjokolade til oss!!! Tusen takk. (Vi har for ørvig malt og redesignet dette rommet littegrann nå i ettertid, det er her barnehagen holder til og nå har vi fått det enda koseligere enn før! Dukkestua uti skolegården har også fått seg et realt ansiktsløft med god hjelp fra Arnt Magne, bygdas gartner med grønne arbeidshender!)

Dette er fra sjømatsaften! En riktig trivelig gjeng, med myyyye godt på bordet! :)

Det skjedde jo selvsagt myyyye mer under Dyfjorddagene, så vi får lage en orntlig oppsummeringsblogg etter hvert! :) Ha en fortryllende dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar