onsdag 20. juni 2012

Blod, svette og tårer

... mest svette! :) Nå er vi i gang med prosjekt "Dyfjord i blomst!" Hele våren har det blitt ryddet og ryddet og søndagen forsvant siste rest av manjskiten som skal bli gigantisk St.Hansbål inne i Lillemolla-fjæra i Botn. Vi håper at mange tar turen til Dyfjord og gjør midtsommernatta til en flott og sosial begivenhet. Det meldes om nydelig vær, så her skulle alle forutsetninger for høy kosefaktor være til stede. Alle er i allefall hjertelig velkommen!

Detektiv Miranda har som alle vet slått seg til ro i Dyfjord og tøffer rundt i Grønntass.


Vi er også løs med malekosten, og for å få Dyfjord fjong og fin til sommeren så går det endel maling... I den forbindelse vil vi oppfordre folk som har litt restemaling (utendørs) stående om å komme til oss. Vi skal male blomster, kunst og diverse, så alle farger er like aktuelle. Økonomien vår er ikke den beste, så hvis det skal bli nok farge, så trenger vi bistand på fargefronten! :D


Vi har også startet å plante ut noen av blomstene som vi sådde tidligere i vår. Når vi sier at Dyfjord skal blomstre, så mener vi akkurat det!


Og ungene må jobbe de også. Tidlig krøkes om god villing bak fjellet skal bli. Og de riktig ville de må kunne kunsten å arbeide!


Ulf-Inge var med i arbeidsgjengen og gjorde en flott innsats. Er godt at vi har noen mannfolk til å ta et tak! :)


Det er bra vi har hjelp av litt hestekrefter, ellers hadde De Ville Bak Fjellet vært De Utslitte Bak Fjellet!



Litt svartmaling har det vært... men ikke for mye! :)


For når Linn tar løs på en gammel sliten trist benk....


...så blir det ekstrem forvandling til ungdommelighet, energi og sprudlende glede... ja, sånn omtrent sånn som De ville bak fjellet føler seg når vi går løs på prosjektene våre med friskt mot!

Vi blir fryktelig glade når det kommer kjekke, sterke og sjarmerende mannfolk til bygda som tilbyr litt rå muskelkraft! We like that! Send gjerne flere! ;) Når det gjelder overskrifta...blod og tårer, så dreier det seg om sprudlende blod i våre årer og gledestårer!

Fortsettelse følger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar