lørdag 23. juni 2012

Må leses!

God St.Hans alle sammen, og måtte midtsommernatta bli bringe nydelige minner til alle sammen. Les bare videre for her kommer en liten oppdatering om nye åpningstider, litt ny butikk, uteservering i solskinn og så vil vi jo gjerne vise at Dyfjord har startet å blomstre!!! :)


Nymalte benker er på plass utenfor butikken, sånn at våre gjester kan nyte deilige nystekte vafler ute i sola (som alltid skinner i Dyfjord!).


Vi er godt i gang med å sette farge på tilværelsen... og selv om vi sliter litt med de grønne fingrene og kanskje var litt sent ute med å så frøene, så finner vi bare på kreative måter å få Dyfjord til å blomstre! :D Etterhvert kommer vel de litt pjuskete avlingene våre seg, håper vi! (Mulig at vi må søke midler til å reise på kurs sånn at vi også kan få et bedre grep om planting... Trøster oss med at man ikke kan være flink til absolutt alt her i verden!)


To nydelige små gjester som var innom butikken vår i dag! :)


Nye åpningstider i juni: Mandag og onsdag er det åpent fra 17-20 og lørdager er det åpent som vanlig fra 14-18. Vi venter på isboks fra Diplom-is ganske snart, så da kan man atter en gang nye iskrem på varme sommerdager i Dyfjord. Og dem blir det mange av håper vi, bestilling er i allefall sendt! I juni har vi for øvrig leid inn nytt personale, da De Ville Bak Fjellet trenger litt ferie etter et hektisk år og så må vi lade opp til heidundranes folkefest i Dyfjord under Dyfjorddagene 5.-11. august. Program publiseres og trykkes opp de førstkommende dagene for distrubisjon.


Ellers har vi ommøblert, flyttet litt på ting og gitt butikken en aldri så liten ansiktsløftning nå før sommergjestene kommer strømmende til Dyfjord! :)


Linn maler nok en benk i frodige og fyrrige farger! Videre nedover er noen flere bilder av gjester, folk i arbeid og helt til slutt så har vi tatt bilde av skiltet som skal settes opp i klubben... sånn at du kan lese det hver gang du forlater Dyfjord! ;)



















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar