søndag 1. april 2012

Hårete brystkasser og dans oppå bordet!


For en film, og for en konsert, og for noen rockegutter og for noen fantastiske gjester! Når mange blir ville bak fjellet en lørdagskveld, da blir det fest! Og hvis vi skal oppsummere kvelden, så må vi bare konkludere med at dette var kjempemoro.  Vi fikk masse positive tilbakemeldinger på filmen vår som fikk latterdøra på vidt gap på slutten. Selv var vi skuffet over dårlig lydkvalitet, men med litt små justeringer så blir nok den også bra slik at vi kan vise filmen for ungdommen og andre som gikk glipp av den etter påske en gang. Vi ser for oss at vi må lage skikkelig kinoaften med salg av popcorn og det som hører med for å komme i den rette stemningen. :)

Vakre Thea ga oss skikkelig chill nedover ryggen med sin sterke og nydelige stemme, med sine selvproduserte låter og sin lille gitar trollbandt hun publikum. Vi er ikke lite stolt av at denne jenta opprinnelig kommer fra Dyfjord! Vi lover å legge ut en liten videosnutt etter hvert sånn at alle som ikke var der, får vite hva de gikk glipp av. ;)

Og utover de sene nattetimer tok rockeguttene fra Kjøllefjord av på scenen og sørget for at stemningen var på topp helt til det siste. Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre dette til en flott begivenhet i Dyfjord. Takk til alle som kom. Dette gjør vi gjerne igjen, og satser på at i august under Dyfjorddagene så kommer en ny sjanse til å oppleve "Dyfjord by night!"

En liten bildeoppdatering fra kvelden: (Vi minner om at dersom noen ikke er spurt, og/eller er havnet ufrivillig på bloggen, så fjerner vi selvsagt bilde ved forespørsel umiddelbart! Vi må innrømme at de to kjekke karene med hår på brystet, de er ikke spurt... men helt ærlig talt! Det fantastiske showet de sto for, OPPÅ BORDET, fortjente en aldri så liten plass her på bloggen vår, synes vi!)  ;)



















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar