fredag 30. mars 2012

Hekser på promotur!

Det er ikke bare i storbyene at de ruller ut den røde løperen og har verdenspremiere!

Nå er det like før vi ruller ut den røde løperen og gjør oss klar for den aller aller første filmpremieren i Dyfjord noensinne. I forriggår kom lerretet og sorroundlyd-høytalerne til bygda med rundt 60 innbyggere, sånn at vi kan tilby ikke bare egenprodusert film på rundt 45 minutter, men også en visning som blir tilnærmet like god kinoopplevelse som Coloseseum i Oslo! ;) (håper vi). Kinosjefen i Dyfjord vil være der, (han har for øvrig også hovedrollen i filmen vår) vi vil ha offisiell åpning av Dyfjord Kino og en skikkelig premierefest hvor alle skuespillerne er forespurt om å kle seg mest mulig "Hollywood".  Andre gjester må gjerne også pynte seg med alt de har av glitter og stas, men det er ikke noe krav altså. :)

Det er handlet inn 350 liter øl, og masse vin (type rød og hvit) så vi sikter høyt. Dette skal bli tidenes beste husfest noensinne i Lebesby kommune. Etter filmen som vises kl. 21 kommer Dyfjord sin egen Thea "Piper" som vanligvis spiller i Cocktail Slippers. Dette er en dame som vi garantert kommer til å høre mer fra, en dame som har reist på turne i USA med bandet sitt, og som også har deltatt i Melodi grand prix. Vi fikk melding fra Thea tidligere i går kveld:  "I dag skal jeg med Cocktail Slippers på innspilling av et tv-program på NRK, og etterpå skal vi spille på Cosmo Beauty Awards her i Oslo".  Og rett fra Beauty Awards hiver hun seg på flyet opp hit til oss, sammen med gitaren sin.

Når Thea har sørget for en rolig start på kvelden, overtar Rockeklubben scenen. De snille hjelper de ville, det må jo bare bli kanonbra! Så til alle som ikke enda er overbevisst om de skal komme eller ikke, det burde ikke være noen tvil om at dette blir årets happening! Grendehuset i Dyfjord er pyntet opp slik det aldri har vært pyntet på noen husfest før, vi har ikke spart på noenting!  Vi serverer også nattmat, sånn at sulte mennesker langt hjemmefra skal vite at de ikke trenger å forlate festen med tom mage. Og vi har også avtalt med stortaxiene i Kjøllefjord at folk kan ringe og skrive seg på liste, sånn at transport ikke skal være noe problem. En av taxiene har plass til 16 mennesker, og da blir det ikke alt for mange kroner per person. :)

Forrige lørdag spilte vi inn en av de siste scenene i filmen. Det tok helt av, og herlige mørke, kanskje litt skumle hekser sørget for det som kanskje må sies å være filmens høydepunkt under fiskehjellene ute på nesset. Det var snøkov, latter og galskap satt i system.  Ut på natta fant en spontan heks ut at vi måtte jo reise på promotur, og dermed havnet hele gjengen (untatt den yngste heksa) på puben i Kjøllefjord hvor vi delte ut flyers og prøvde å lokke festglade mennesker til Dyfjord. En hårfin balanse sikkert.... vi håper ikke noen ble skremt!













Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til Dyfjord! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar