søndag 18. mars 2012

Påskekrim i Dyfjord

Sjekk ut filmtraileren vår! En helt ny og oppdatert en... Tja, det går fort unna i Dollywood... rundt om en måned har det tatt oss å spikre sammen en hel liten spillefilm på rundt 45 minutter. Og til tross for at vi verken har regissert, filmet noe særlig, og slett ikke redigert en lang spillefilm før, så tørr vi påstå at dette er noe som absolutt er verdt turen til Dyfjord. 

Filmen handler om  at Dyfjord ligger an til å stikke av med tittelen "Norges beste plass". Nrk er på stedet for å dekke saken, men midt under direktesendingen hvor ordføreren blir intervjuet, så blir en utkledd påskekylling som dukker opp i TV-ruta brutalt myrdet. Detektiv Miranda er satt på saken. 

Stort sett hele bygda er med på innspillingen, i tillegg til gjester på SammenSurium som har fått gjesteroller. Nrk Nordland har også bidratt for å gjøre filmen mer realistisk. Tusen takk til alle som har bidratt.    


Den 31. mars vises filmen på storskjerm i Dyfjord.  Alle inntekter går til vårt prosjekt "Dyfjord i blomst".Filmen vil også bli lagt ut for salg nærmere sommeren. Enjoy: 




1 kommentar:

  1. Herreguuuud!! Så vanvittig bra! Eg som ikkje høyrer heime i Dyfjord, sønst ditta såg spennande ut! Bra jobba, Kristin!

    SvarSlett