lørdag 3. mars 2012

Dukkemuseum?!

Ja, det gjør vi!!! Vi vil ha dukkemuseum i Dyfjord. Det blir såååå kult!


Porselensdukker er skumle, og vi har fått veldig mange nå, så mange at vi tenker at det må være begynnelsen på nettopp et slags museum. Må nok være to på jobb nå framover, for det blir ganske creepy å være alene med så mange stirrende øyne i nakken!

Det er sånn det er i Dyfjord... vi tenker en tanke, hvis den høres vill nok ut, så gjennomfører vi, og hvis ideen resulterer i noe som vil stå som et minne etter oss den dagen vi er borte, ja, da gjennomfører vi også! Konklusjon: Vi lager dukkemuseum!
Invitasjon: Har du gamle dukker som trenger et nytt hjem, så trenger Dyfjord nye tilskudd! Vi lover å ta godt vare på alle sammen!

PS. Kristin har siden oppstart i oktober samlet på alle fugler som er kommet inn, og skal lage en flott påskepip-utstilling når det nærmer seg påske. Vi har til nå fått en ganske fin liten samling, men hvis noen har kyllinger, fugler, pipp-pipper i alle mulige fasonger så er vi veldig intressert i også det!

PS.2. Vi trenger flere varer i hyllene våre, så husk på oss når det ryddes på loft og i kjeller. Ting kan leveres på bruktbutikken, eller vi kan hente! Ta kontakt med en av de ville på fjellet! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar