søndag 19. februar 2012

Vafler med pepper i!


Har du smakt peppervafler? Ikke? Nei, da var du hvertfall ikke på SammenSurium lørdag 18/2-12. For her ble det servert peppervafler, og selv om det høres ut som en typisk ting å gjøre for "De Ville Bak Fjellet", så var det faktisk et uhell. Pepperet lignet veldig på kardemommen i øyeblikket, så slik gikk det til... Og siden vi er en forening som satster på miljø og "simpel living" var det helt imot våre prinsipper å kaste hele vaffelrøra. Så har vi prøvd det også! Vaflene gikk ned! Men vi lover heretter at dette ikke skal gjenta seg.

Det var mange som fikk smake de spesielle vaflene, og vi blir like glad når gamle og nye tar seg turen innom oss. Vi fikk nytt hyggelig besøk fra Mehamn...

Vi fikk hyggelig besøk fra Lakselv. Vi elsker den sosiale biten av dette konseptet, og liker at SammenSuriumet vårt inneholder et SammenSurium av mennesker som vi er ganske sikker på ikke møtes til vanlig.
Det er plass til alle, og noen er så heldige at de får nyte et gjestfritt fang hvor de både får en klem eller to. Lille Jacob Pasquale Samsurius er en slik heldig en. Og hva er bedre en god klem av og til?
Takk for besøk alle sammen.
Med vennlig hilsen - De Ville Bak fjellet-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar