tirsdag 31. januar 2012

Nrk, Kjerringløftet, Sametinget, og Navarsete!

Det er hektiske dager i bøgda vårres, ingen tvil om det! I de sene nattetimer sitter vi og koker sammen en herlig suppe av planer, drømmer, søknader og idèer. I natt ble for eksempel siste finish på søknaden vår til Kjærringløftet og Sametinget unnagjort, og i dag ble de sent av gårde akkurat i siste liten. Men nå er det gjort, og så krysser vi fingrene for at det "årdnær" seg for snille piker! :)

Barnehagen vår hadde for øvrig besøk av en koselig ung journalist fra Nrk i dag. Kanskje er vi den eneste barnehagen i Norge som drives på dugnad? Det er i allefall godt at rikskanalen gir oss litt publisitet omkring innsatsen vår, her vi står i bua og egner lina til inntekt for barnehagen, lager arrangementer og skriver søknader nattestid, mens vi bruker dagen til å jobbe på dugnad i barnehagen! En ting er at vi som har barn i barnehagen står på, det skulle bare mangle... Men at folk i bygda uten barn, stiller opp på det ene opplegget etter det andre , og at gjester på SammenSurium som ikke engang bor i bygda setter igang kronerulling, og kommer med gaver til barnehagen, det varmer! Tusen takk!

Hermund kom kjørende helt fra Vadsø i dag, for å snakke med foreldre og barn i barnehagen vår! :)
Vi vil for øvrig oppfordre våre stamkunder og Dyfjordvenner til å legge inn et godt ord for oss her: https://www.facebook.com/#!/norges.beste.sted?sk=app_131137563671304


Her er det mulig å vinne 250 000 kroner og det er ikke tvil om at vi kunne hatt nytte av pengene på flere områder. Kanskje ville vi investert i et kjøkken på SammenSurium hvis vi vant! Kan hende våre gjester går lei av bare vafler ut over året... Tenk om vi kunne servert de deiligste retter fra havet, bacalao, krabbeklør, sushi, fiskesuppe og så videre! Og det på fat av glass, ikke papp slik vi gjør i dag. Det hadde vært snadder! Kanskje kunne vi til og med bygd en terasse utenfor butikken og hatt uteservering om sommeren? Prosjektet "Dyfjord i blomt" ville kunne blitt enda større... Kanskje hadde vi klart å oppnå status som "miljøfyrtårn"? Alle pengene ville definitivt gått til å gjøre Dyfjord til en enda bedre og triveligere opplevelse! Barnehagen kunne også trengt flere penger, men det er jo strengt tatt en offentlig oppgave, og vi tror jo at den oppgaven kommer til å bli ivaretatt etter hvert. Vi håper i allefall det! :)


Hvis du mener at dette er en god plan, hjelp oss! :) Klikk på linken og fyll inn!


Til slutt minner vi om arrangementet vårt på lørdag! Vi er nå i full sving med å forvandle grendehuset til en severdighet. Aldri før har vi arrangert noe liknende i Dyfjord, og vi kan love at det vil være noe for enhver smak. Vi har lassevis med flotte brukte klær som selges billig. Her kan du fylle en pose med klær, belter, vesker, sko osv. for en 50-lapp! I tillegg til dame og herreklær har vi har MASSE barneklær, helt fra babystørrelser opp til ungdomssize! Her kan du garantert gjøre ett kupp!


Ta med bestefar, tante, onkel, unger, oldemor og resten av slekta og nabolaget og kom, kom! ;)

P.S Glemte forresten å si at Linn har flyttet på det meste i butikken, danset rundt med møblene, byttet gardiner og gjort butikken helt ny. Det ble definitivt mye bedre, romsligere og luftigere! I tillegg så har vi en bitteliten overraskelse til på lur i morgen, kan ikke si hva det er, men vi håper mange kommer innom! :)

Takk for januar, og en koselig mørketid sammen med dere! Nå ser vi fram til lysetiden, måtte den bli skikkelig trivelig, fylt med latter og glede!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar