fredag 27. januar 2012

Folkefest i Dyfjord

The sun is back in town! Det har vi ikke tenkt å la gå ubemerket hen, og vi fyrer løs med skikkelig solfest lørdag 4. FEBRUAR på Grendehuset. Sammensurium kommer også til å være åpent, sånn at det da kommer til å være minst tre gode grunner til å innfinne seg i Dyfjord fra klokka 12 og utover!

Den første gode grunnen er altså solfesten på Grendehuset. Her vil det bli posesalg på klær, loddsalg, lapskaus, masse store kaker, gøy for barna (blant annet ansiktsmaling, kaste på bokser hvor man kan vinne masse flotte bamser, fotohjørne, tegnekonkurranse m.m). Vi har også sagt at vi tar inn møbler fram til den 4. februar, vi har fått litt, men kom gjerne med mer!!! Så kanskje blir det mulig å finne seg noen lopper.

Den andre gode grunnen er butikken vår som vil være åpen som vanlig. Er sikkert mange som ikke har vært innom der ennå, så nå er en gylden sjanse!!!

Og den tredje gode grunnen: SOLA ER KOMMET TIL DYFJORD!!! Kom å hils på den! ;)

Her blir det liv og røre! Alle inntektene går uavkortet til barnehagen vår og lønn til den nyansatte assistenten vår, Ina! Ungene elsker henne og vi håper vi får skrapet sammen nok penger til å lønne henne sånn at vi kan beholde henne lenge.

Kom, kom! :)

PS. I dag er det kosedag på SammenSurium som vanlig, ta turen innom for en hyggelig kaffeslabberas med trivelige folk og gjør et aldri så lite bruktkupp i samme slengen!

VELKOMMEN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar