lørdag 5. november 2011

For en lykke!







Det er et sant privilegium å få lov til å jobbe på en plass som SammenSurium. Det er så masse hærlige, fantastiske, vakre, nydelige og trivelige mennesker som kommer innom! Og vi er stolt av butikken vår, men det er så utrolig inspirerende å få så mange gode tilbakemeldinger. Positive og glade mennesker som sprer latter og glede i bygda vår. Hva mer kan vi be om?

Og det kommer stadig inn nye skatter, og da mener vi orntlige skatter... De aller flotteste tingene havner på utstilling i butikken, slik at alle kan beundre og glede seg over disse. Og mange spør om pris og vil gjerne kjøpe slikt som gitar, trekkspill, nydelige håndarbeid etc, og vi har virkelig fundert på hvordan vi skal gjøre dette, for det kommer jo stadig inn ting som vi ikke klarer å sette en prislapp på... Linn kom med et glimrende påfunn i dag som går ut på at vi etterhvert får oss ei loddbok hvor vi lodder ut disse tingene, når det blir på tide å skifte ut skattene våre med nye. Siden slagordet vårt er "-For alle sammen!", så er det jo mest rettferdig at alle (både de med mye penger og de med lite) får sjansen til å ta med seg disse litt mer kostbare skattene hjem. Dermed er det ikke pengeboka, men tilfeldighetene som avgjør!



Nedenfor presenterer vi noen av ukas "nykomlinger", noe på utstilling i 1. etg og annet til salgs i kjelleren vår.



Her er 6 stk ekte gamle porselenskopper som nettopp er kommet inn og som selges for en rimelig penge.



Disse nydelige porselensdukkene trenger et nytt hjem!

Disse koselige dyrene fikk vi også inn denne uka, de står i inngangspartiet på butikken og ønsker godt folk velkommen. Selv kameler trives i vår varme storstue i Dyfjord! ;)


Denne vakre dukken må vel være alle ungpikers drøm! Er også blitt en del av utstillingen...


En fargerik gakk-gakk fikk vi også inn sammen med en mengde høner, haner og fugler i forskjellige fasonger og materiale!


Etter en ukes drift så har vi registrert at det er flere poteniselle stamkunder, og det setter vi virkelig pris på! Vi må nok se å finne på en spesiell kaffeavtale eller en eller annen form for bonusavtale til dere etter hvert. ;)


Og så sitter vi her med verdens tregeste internett-forbindelse... og hadde brukt hele kvelden på å laste masse flotte bilder som vi tok på SammenSurium i dag av pene og glade mennesker, skrevet morsomme og veloverveide kommentarer og tekst... og så klarte vi altså å rote det hele til, sånn at nesten alt bare ble borte vekk! Dermed så sier vi bare god natta og så prøver vi igjen i morgen ! :)

2 kommentarer:

  1. Så mye fint og trivelige greier! Synd at alt bare ble borte. Venter på nytt, i spenning ;) DOKKER E SUPER FLINKE!

    SvarSlett
  2. Flott innlegg! :) Spennanes og kjike innom her og se ka dokker har fått inn og kordan det går med butikken :) Så flott at dokker har fått detta til i lille Dyfjord :) Det kaffeserviset va jo bare nyydelig :) Mange klemma t dokker<3 Benedicte.

    SvarSlett