onsdag 23. november 2011

Et høyst kreativt våpen...

Da var onsdagen over og vi er herved i full gang med å forvandle SammenSurium til en skikkelig koselig julebutikk! Vi gleder oss som små barn til å stille ut julesamlingen vår. Med god hjelp fra giverglade mennesker, kan vi si at vi er temmelig fornøyd over utvalget. I dag kom det til og med skatter fra Lofoten!

Onsdagen er som kjent SammenSuriums strikkedag. Da kan alle som ønsker ta med seg strikketøy. I dag vanket det både gode historier, latter og nysmurte lefser rundt bordet. Det var faktisk så koslig at alle glemte at det egentlig var stengt.

Her strikkes og hekles årets julegaver. Våre faste strikkevenner Toia, Liya Gabrielle, Elsa og Tante Ruth. Vi er kjempeglade for at folk kommer hit, uansett om de har med strikkepinner eller ei. Da har allerede litt av drømmen vår gått i oppfyllelse, nemlig å lage et koslig samlingspunkt i lille Dyfjord. :)

Så.. Tilbake til den nyinnkjøpte pistolen vår. Den vi "tok helt av med" i går.. Vi lovet dere fortsettelsen, så den må dere få. :)
Den er i grunn ikke så fryktelig farlig, selv om den faktisk kan gjøre fryktelig ondt når du søler smeltede patroner på deg selv. En limpistol. Selvfølgelig måtte vi ha det. Og selvfølgelig måtte "De ville bak fjellet" ha sin egen postkasse!
En stykk gammel postkasse ble vår i bytte mot et brød. (Som vi forresten burde bake snarest, før brødet renter seg til to!)
Postkassa trengte rett å slett en make-over. Det er her pistolen kommer inn i bildet! Vi rotet litt rundt i Sammensuriumet vårt, skøyt vilt rundt på den lillepostkassen og banket den opp sammen med de andre postkassene. Joda, den er litt mindre enn de andre, men bedre å være liten å søt enn... Du kan sikkert resten, ikke så koslig sagt, men hvis avgrenser det til å gjelde postkasser? ;)


Her ser dere resultatet. Vår lille postkasse i ny uniform. Dere er hjertlig velkommen til å sende oss koslige brev nå. :) Adressen er:


"De ville bak fjellet"

Rundkjøringveien 1a

9782 Dyfjord


Vi også gjøre dere oppmerksomme på at det fortsatt er plass til nye postkasser i Dyfjord. Men det er begrenset med plass, så her er det bare å skynde seg.


Legg også merke til at det står oppslag om møte i kapellet 24.11 klokken 19.00. Vel da vet dere hvordan tavla i Dyfjord ser ut denne uka!

Til slutt vil vi igjen minne dere på kommende lørdag. Vi åpner juleutstilling, og ønsker alle sammen velkommen. Vi har gratis pepperkaker og gløgg. Salg av votter, ull-lester, ullbukser og gensere. Salg av lefser og fiskekaker. ++++ :) Og alle nissene, englene, lyktene, juletreføtter ;) og juletrepynt.


Vi vet at veien er litt lang og litt farlig. Men trosser dere dette, er vi sikre på at dere ikke vil angre. :)


Til dere som har barn, minner vi dere på at det arrangeres barneaktiviteter i gymsalen mellom 2-4. :) Velkommen!

1 kommentar:

  1. NYDELIG postkasse! :) Spennanes med alle dokkers idea og ønska til bygdas framtid. Kan verkelig si at eg e veldig STOLT over dokker som får detta t! :D Mange klemma og legg så gjerne ut juleutstillinga så man får et lite innblikk fra en koselig dag. Klem :)

    SvarSlett