tirsdag 22. november 2011

Amokk med pistol!



Vi har investert i ny pistol, en fancy greie som vi fant på en lokal butikk i Kjøllefjord. Nå er vi ikke spesielt fan av våpen, men at vi måtte ha denne hendige saken, det var hele styret enig i. Så kan man jo diskutere om det er moralsk riktig av en frivillig organisasjon å bruke penger på pistoler, patroner og den slags, den diskusjonen tar vi ikke i dag. Når bærer det litt cowboyaktige navnet "De ville bak fjellet" så sier det seg selv at man må få lov til å leke seg litt!

I allefall så tok det litt av i dag nede på butikken med denne pistolen. Egentlig var vi bare innom for å rydde litt, prise noen varer og skrive handleliste. Mens vi holdt på kom det først et par damer fra Kjøllefjord med masse barneklær (veldig fine, masse klær til små gutter blant annet). Så fikk vi besøk av en kjekk kar fra kraftlaget som gikk over strømmen og konstaterte at alt så greit ut.

Plutselig finner den ene ville bak fjellet ut at det var på høy tid å prøve den nye investeringen vår. Det var egentlig ganske tydelig at hun ikke hadde så veldig mye erfaring med verken pistoler eller patroner, men etterhvert som hun ble litt varm i trøya og begynte å få dreisen på sakene så tok det altså helt av. Vi tok noen bilder, men de ligger fortsatt i kameraet som ligger på butikken... men i morgen, i morgen skal vi vise akkurat hvor sprø det går ant å bli! Følg med, følg med! ;)

Vi har nå hatt snart 2200 sidevisninger og i følge statistikken så har vi ca. 120 faste lesere hver gang vi oppdaterer bloggen. Det er jo ikke så ille, med tanke på at bloggen bare har eksistert i rundt en måned! :) Takk til alle som følger oss, og legg gjerne igjen en liten hilsen i komentarfeltet og del gjerne lenken med dine venner, sånn at enda flere kan få innblikk i vårt lille SammenSurium.

God natta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar