tirsdag 25. november 2014

Se hva som skjer!

Frivillighetsprisen 2014
Nå er TV2 sin flotte reportasje fra Dyfjord tilgjengelig på nett og vi håper hele Nord-Norge er med og stemmer oss fram til finaleplass. Tre av fem kandidater skal til Oslo og kjempe om Frivillighetsprisen 2014.  Nå er det fire andre sterke kandidater som helt sikkert fortjener prisen like mye som oss, men veldig artig å få være med så langt likevel! Vi synes TV2 har gjort en flott jobb med å vise fram det beste fra Dyfjord. Tusen takk til alle som fylte opp bruktbutikken vår og til Dyfjordingene som kom på koselig sangkveld i Naustet, og takk til Edvart Akselsen som dokumenterte dagen med flotte bilder til lokalavisa og for å påta seg å frakte Russlands-sekkene til Hurtigruta.

 Se reportasjen her og gi oss gjerne din stemme fram til 1. desember: Stem på De ville bak fjellet

VM i Fjordfiske 2015
Ellers er det nå mulig å registrere seg på VM i fjordfiske 2015. I fjor fikk vi 61 deltakere nesten uten å markedsføre oss, i år håper vi på litt flere. Vi har ikke kapasitet til å håndtere flere enn 150, så det kan hende det blir rift om plassen.  Hvis du vil sikre deg plass melder du deg på her: VM i fjordfiske

Det meste begynner å falle på plass nå, men vi mangler fortsatt en orntlig logo, litt sprekere nettside med bilder fra fjoråret og noen sponsorer! Dette er ting vi jobber med. Førstepremien blir som i fjor 30 000 kroner og alt ettersom om vi klarer å ro i havn en eller flere skikkelige sponsoravtaler, så vil det bli flere flotte premier.

Kunstgress og volleyball
Ellers har vi bestemt at det skal kjøpes inn stativ og nett slik at vi kan spille Volleyball på den nye kunstgressbanen vår i Dyfjord. Så til våren blir det gruppeaktivitet for liten og stor i Dyfjord sentrum. Vi gleder oss!

SammenSurium
Vi blir å finne på julemessa i Kjøllefjord til helga, med et lite assortert utvalg brukt julepynt og stæsj! Ellers vil det bli annonsert ved eget oppslag når butikken har åpent i adventstida. Vi minner på at vi fortsatt tar imot brukte gjenstander og klær (50,- sekken).

Mørketid og lys
Årets siste solstråler har skint over Dyfjord og vi er nå inne i mørketida igjen. Folk i bygda er flinke til å tenne lykter og lys og det gjør sånn at mørketida ikke trenger å bli så mørk likevel. Det går mot adventstid og vi oppfordrer alle til å være snille mot hverandre, gå på besøk, drikke varm kakao og gjøre hyggelige ting sammen. Ikke alle synes mørketida er like enkel, da er det bra å passe litt ekstra godt på hverandre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar