fredag 18. oktober 2013

Er det mulig?

Denne dama har et pågangsmot og en livslyst som vi bare må beundre. Med slagordet "(G) i hundre  mot brystkreft " har hun nå satt igang en storstilt innsamlingsaksjon som også vi vil være med å støtte. De ville bak fjellet har gitt dette bildet som skal loddes ut på lørdag i Kjøllefjord, sammen med mange andre fine gevinster, og vi oppfordrer også andre til å være med å gi og støtte dette fantastisk flotte initiativet fra ei knalltøff dame fra Nordkyn. 

Hvis du er litt lengre unna, men likevel vil støtte aksjonen kan du klikke deg inn her: 



Lørdag 26. oktober har Lucky-Linda arrangement i Kjøllefjord for å samle inn mere til aksjonen, og for de som vil ta turen til Dyfjord og SammenSurium så vil De ville bak fjellet gi 50 prosent av alle inntektene denne dagen, til Lindas rosa-sløyfe aksjon. De resterende 50 % går til TV-aksjonen, hvor årets inntekter går til bekjempelse av demens. Aksjonen har fått navnet "Ingen tid å miste" i år.

Så skulle det være (minst) to gode grunner til å ta turen innom Dyfjord lørdag 26. oktober. Og ellers har vi har åpent hver lørdag fra klokka 14-18, og det er i allefall 1000 gode grunner i kjelleren til å stikke innom, for ikke å snakke om verdens beste vafler og deilig kaffe, samt et tilbud som er helt gratis:

Koselig sosialt samvær i mobilfri sone! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar