tirsdag 23. juli 2013

Latter og atmosfære!

De ville bak fjellet prøver å skape den rette atmosfæren... det har vi gjort i to år nå, og for hver gang vi ommøblerer, redekorerer og gjør endringer så blir det av og til litt bedre, andre ganger ikke... Men denne gangen føler vi at det begynner å ligne på noe! :)

På lørdag var det duket for en ny herlig SammenSurium dag, og som vanlig var det folk fra fjern og nær som dukket innom butikken vår! En god blanding av Dyfjord, Kjøllefjord, Ålesund, Sørreisa and you name it! Og vi hadde det artig, mye latter og gode historier... helt som vanlig!

To stykker kom helt fra Horten for å hilse på oss, er det ikke fantastisk? Og ikke nok med det... de reiser land og strand, og fortalte at de mest gjestfrie menneskene de hadde møtt var i Portugal og I FINNMARK!!! Herlig, vi liker å høre det! Vi er gjestfrie, Finnmark er gjestfritt! De fortalte også om en fryktelig slem dame i Nordland som nesten gikk til angrep fordi de hadde plukket en håndfull multer... Når vi hører sånt, da blir vi flau! Her i Finnmark har vi i allefall nok multer til alle i år! :)

Se så koselig vi hadde det på SammenSurium på lørdag:










Ferievikarene våre, ready to serve you! Det gjør ikke noe om det stikker innom noen unge søte jenter i sommer, det hadde vært veldig koselig sier de kjekke servitørene våre!


Dette bildet og mange flere som henger på utsilling i butikken disse dager kan bli ditt! Eksklusive og hjemmelagde rammer, det finnes bare ett eksemplar i hele verden! Og bildene er faktisk det eneste som koster noe særlig i hele butikken, i kjelleren er det fullt av brukte ting og gjenstander til gi-bort-pris! :) Og husk at alle pengene du legger igjen går til et veldig godt formål- nemlig det å få Dyfjord til å blomstre! :)


Og nye kreative gardiner har vi selvsagt også fått på plass.... What do ya think???? Nice, huh?

Og denne måneden har aldri så mange vært innom bloggen vår!!! Mer enn 4500 klikk i juli måned er helt utrolig! Vi setter pris på at folk titter innom oss både på butikken og her på bloggen vår! Vi lover å holde dere oppdatert på hva som skjer på Dyfjordfronten... akkurat nå har vi ikke så mye nytt å melde, men ganske snart begynner ting å skje! Følg med, følg med! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar