onsdag 18. april 2012

Life goes on...

Vi satt og lurt litt på om det ville komme noen i på lørdag... Litt fordi vi føler at vi har bråket litt mye i det siste! "Hoff, vi skræmme no de stakkars Kjøllefjordingan med alt mase vårres..."

Og så kommer det ramlende inn folk i bøtter og spann, med et lass av poser, sekker og esker, smil og godord! Biler i lange baner, langs Tørrfiskgata i Dyfjord! Hva kan vi si? WE LOVE YOU ALL!

Ny omsorgsrekord... nei, det ble feil, ny omsetningsrekord mener vi og da er det helt greit at en av oss tok spaden i egen hånd for en tid tilbake og kjøpte inn en ny stikksag uten at styret hadde gått god for det! Økonomisjefen brummet litt... Men nå har vi altså både motorsag og stikksag lett tilgjengelig. Og hva skal vi med det? Jo, vi har kommet opp med en helt fenomenal idè.

Mere vil vi ikke si. Bare vi får lov... Eller kanskje er det bedre å be om tilgivelse enn tillatelse? Vi er jo tross alt de ville bak fjellet! ;) Det meste av overskuddet framover (som ikke går til å betale regninger) går nå direkte til prosjektet "Dyfjord i blomst". (Vi hadde for øvrig møte på søndag, og har nå laget en framdriftsplan).

Vi kan jo røpe deler av planene framover... Vi kommer til å ha behov for masse finerplater, så hvis du har eller vet om noen som har noen liggende så er vi interessert. Avkapp er også interessant. Vi trenger også rækved. Og så ønsker vi oss gamle linstamper. Et par handymans på lasset gjør ikke noe det heller! ;)

Foruten Flowerpower, så jobbes det nå med å gjøre hybelhuset i Dyfjord litt mer trivelig. Det kommer noen fiskere som skal bo der, og vi tenker at hvis det er litt koselig - så kommer de kanskje tilbake med vennene sine til neste år. I tillegg så bor det et par unge gutter der, og de har det nok ikke spesielt trivelig de heller. Hybelhuset er en skikkelig rønne i dag, møbler og inventar ser ikke rett ut! Vi går derfor ut med en etterlysning: Hvis du har en eller flere sengebrisker liggende, madrasser, nattbord eller andre småmøbler som kan løfte kvaliteten på disse små hyblene littegrann, så er vi kjempeinteressert. Til sommeren har vi planer om å prøve å få malt litt... i dag går det i fargene gusjegrønt, skittengult, bæsjebrunt og så videre. Det ser ikke ut som om noe har vært gjort siden 70-tallet. På høy tid! :)

Ellers kan vi berette om at vi har fått oss et skikkelig flott klenodium av et kasseapperat. Vi har fått inn en k(g)rute god kaffetrakter, en helt ny skriver (som den glade giver gikk god for at funker) og MASSE klær (masse ubrukte klær også) og mere ting som er tingen.

Så det kan høres ut som det kan hende at det ikke er så kjempedumt å ta seg en tur på lørdag også! ;)

Da serveres det også en meget spesiell pastarett basert på en hemmelig oppskrift! Hvis smaksløkene hadde vært på facebook, så ville de nok trykket "liker"! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar